Odmor i terapija / tjedni bez boli

Tjedni bez boli

Za pacijente koji dolaze iz udaljenijih odredišta (unutrašnjost Hrvatske) ili iz inozemstva (Njemačka, Austrija, Švicarska, Italija, Slovenija) nudimo program Tjedni bez boli.

Kombinirajte koncept profesionalne terapije i prekrasnog opuštajućeg odmora na jednom od najljepših otoka u Hrvatskoj.

http://www.krk.hr/otok_krk

Nakon temeljitog pregleda svaki se dan rade 2 tretmana (vrijeme trajanja za oba tretmana oko 3 sata dnevno). Vaš individualni koncept terapije razvijamo ranije te su nam za to prije dolaska potrebni vaši medicinski nalazi, izvještaji i slikovni prikazi (rendgen, ultrazvuk, MR/CT) i popunjeni obrazac o povijesti bolesti (upitnik o eventualnim razlozima ili sistemskim bolestima, lijekovima itd.)

Također ćemo se rado pobrinuti da vam osiguramo smještaj u blizini, prijevoz iz/do zračne luke itd. sa ili bez obitelji/partnera.

Raspitajte se kod svojeg zdravstvenog osiguranja ili privatnog osiguranja u vezi s povratom troškova ili djelomičnim povratom troškova.

Nudimo vam sljedeće programe.

Program bez boli 1 (sub. – sub. / može se rezervirati tijekom cijele godine)

7 dana         (dan dolaska: iscrpan pregled i prvi tretman u nedjelju), sljedeći dani od pon. do pet. svaki dan po dva tretmana (tretmani 2. – 11.). Individualna ručna terapija i/ili terapija uređajima ovisno o indikacijama ili kontraindikacijama – 11 tretmana, kao i vježbe istezanja s prikazom i uputama za samostalno izvođenje.                              

Ovaj je program namijenjen pacijentima s kroničnim bolestima navedenima u nastavku. Kronični teniski – golferski lakat, kalcifirajući tendinitis ramena, bolovi u ramenu, bol u zglobu/prstu, sindrom ramena/ruku (sa i bez aure), bol u koljenu, bol u gležnju / plantarni fasciitis / bol u leđima / rendgen vrata / rendgen prsnog koša / rendgen lumbalnog dijela (ovaj program manje je prikladan kod akutne hernije diska s emitiranjem boli u području nogu), kronična bol u nogama (zbog kralježnice nakon konzultacija).

Program bez boli 2 (sub. – sub. / može se rezervirati tijekom cijele godine)

14 dana         (dan dolaska: iscrpan pregled i prvi tretman u nedjelju), sljedeći dani (1. tjedan: pon. do sub. i 2. tjedan od pon. do pet. svaki dan po dva tretmana (tretmani 2. – 23.). Individualna ručna terapija i/ili terapija uređajima ovisno o indikacijama ili kontraindikacijama – 23 tretmana, kao i vježbe istezanja s prikazom i uputama za samostalno izvođenje.

Ovaj program namijenjen je bolesnicima s dugogodišnjim kroničnim bolestima mišićno-koštanog sustava.

Opći uvjeti plaćanja i ugovorni uvjeti u vezi s programima Tjedni bez bolova, Program 1 ili Program 2. Prije rezervacije trebale bi nam kopije vaših medicinskih nalaza, izvještaja i slikovnih prikaza (rendgen, ultrazvuk, MR/CT), kao i popunjeni obrazac o povijesti bolesti (upitnik o osnovnoj bolesti ili sistemskim bolestima, lijekovima itd.)

Nakon temeljitog pregleda odlučujemo je li i koji je oblik terapije nužan ili moguć u pojedinačnom slučaju. Nakon pregleda materijala dobit ćete potvrdu ili informaciju o otkazivanju programa terapije. Do tog trenutka ne snosite nikakve troškove.

Za cijenu paketa molimo Vas da nam se obratite telefonskim putem, porukom (WhatsApp / Viber) ili e-mailom.

Po dovršetku rezervacije i uplate 30 % troškova liječenja od nas ćete dobiti individualnu terapiju i raspored. Polog treba uplatiti min. 4 tjedna prije terapije. Preostali iznos od 70 % treba platiti u cijelosti na početku liječenja. Terapiju je moguće otkazati najmanje 2 tjedna prije početka tretmana u pisanom obliku i u tom se slučaju ne naplaćuje naknada za otkazivanje. Otkazivanje terapije po isteku definiranog vremenskog roka od 2 tjedna naplaćuje se u visini od 15 % od dogovorene cijene.

Ne trebate se bojati jezičnih barijera jer je naše osoblje dobro pripremljeno za vas: Jezici: hrvatski/njemački/engleski/talijanski.

Ako želite, možemo o svemu popričati na miru. Radujemo se kontaktu s vama.