Globalna dijagnostika (analiza tijela)

Uređaj DELTA-Scan©® bioenergetski je dijagnostički i terapijski sustav koji djeluje na razini staničnih informacija i može prepoznati procese bolesti prije nego što se otkriju u krvi ili primjenom tehnika snimanja.

Cijelo se tijelo skenira s pomoću najfinijih vibracija putem slušalica, na temelju kapljice krvi i/ili analizom vlasi kose; otkrivaju se odstupanja od optimalnog stanja, a zatim se rezultati sumiraju u općenito zdravstveno stanje. Iz toga proizlazi individualni plan liječenja koji može obuhvaćati biljne lijekove, enzime, neurotransmitere, vitamine itd.

DELTA-Scan©® izvorno je razvijen za potrebe svemirske industrije i biofizike, a nakon toga počeo se upotrebljavati u medicini i danas nudi potpuno nove mogućnosti moderne dijagnostike i terapije. Sustav radi na razini staničnih informacija i može prepoznati procese bolesti prije nego što se otkriju u krvi ili postupcima snimanja.
 
S pomoću najfinijih vibracija preko „senzorskih slušalica” (infracrvenih / magnetski valovi) skenira se cijelo tijelo i prikazuju se odstupanja od optimalnog stanja.
Ta odstupanja pripisuju se zagađenju okoliša, alergijama, intolerancijama na hranu, parazitima, stresnim reakcijama uslijed cijepljenja itd. – i to za svaki pregledani organ.
 
Nakon što se utvrdi uzrok problema, možemo započeti prilagođenu i ciljanu terapiju.
Uređaj Delta Scan upotrebljava se i za postizanje skladne vibracije stanica i zdrave komunikacija između stanica.
 
Najveća prednost leži upravo u činjenici da pacijent dobije precizan pregled stanja svih stanica, od glave do pete. Uređaj DELTA-Scan©® podržava me u mojoj viziji holističkog pristupa liječenju i omogućava provođenje ciljanih i učinkovitih terapija. Zahvaljujući mogućnostima ranog prepoznavanja moguća je primjena iznimno blagih terapija.
Pacijent također dobiva transparentan uvid u vlastito zdravstveno stanje te može prepoznati i razumjeti i dijagnozu i tijek terapije.
Po mom mišljenju, razvoj i primjena uređaja DELTA-Scan©® dogodila se baš u pravo vrijeme jer su ljudi postali otvoreniji za ovu vrstu liječenja koje tijelo ne smatra kemijskim laboratorijem, već umreženim sustavom koji funkcionira na temelju informacija i vibracija (pogledajte također Albert Einstein: Masa i energija su ekvivalentni – E = mc2).

Uređaj DELTA-Scan©® nema nikakve veze s ezoterijom!
Kvantna fizika je već dokazala da se sve sastoji od vibracija i da ljudski organizam također predstavlja višedimenzionalno vibracijsko tijelo.

Mjerenje započinje takozvanim prvim skeniranjem koje obuhvaća opsežnu analizu. Na temelju rezultata mjerenja određuje se plan terapije prilagođen vašim simptomima i potrebama. Plan ćemo vam poslati poštom u roku od otprilike 2 – 3 tjedna. Postupak obično traje oko 1 sat, a status se dobije nakon naknadne analize snimljenih mjernih podataka.

Što se snima tijekom mjerenja?

Status organa:  prikazuju se poremećaji i disfunkcije (npr. jetre/žuči/štitnjače itd.), čak i u slučaju kad uobičajena analiza krvne slike ne pokazuje nikakve abnormalnosti.

Patološki status: prikazuju se manifestirana patološka stanja u tijelu i patološka stanja s tendencijom rasta (vrijeme mjerenja), npr. gastritis, čir, šećerna bolest tipa 2 itd.

Status toksina: prikazuju se toksini i alergeni kao rezultat kemijskih/fizičkih i prirodnih opterećenja (npr. teški metali, sadržaj i boje iz hrane, pesticidi itd.)

Status mikroorganizama: prikazuju se opterećenja mikroorganizmima kao što su virusi, bakterije, paraziti, plijesni i ostalo.

Status prehrane: prikazuju se opterećenja prehrambenim namirnicama, alergije ili intolerancije. Osim toga, preporučit ćemo vam i namirnice koje nedostaju vašem organizmu ili imaju pozitivan učinak uravnoteženja.

Status minerala i vitamina:   prikazuju se svi simptomi nedostatka vitamina, minerala i elemenata u tragovima te enzima i CO enzima, ali i hipervitaminoze.

Status acidoze: prikazuje se unutarstanična (unutar stanice) i izvanstanična (izvan stanice – Pischingerov prostor) acidoza, koja inhibira transport i funkciju hranjivih tvari, blokira transport toksina i staničnog otpada itd.

Status stanice: prikazuju se disfunkcije stanica (DNA/DNS), stanične jezgre, telomera i mitohondrija (stanične energetske centrale).

Status hormona: prikazuju se poremećaji u hormonskom statusu.

Emocionalno-psihički status: prikazuju se poremećaji i blokade čakri, podsvijesti, aure, koje uzrokuju bolesti na psihičko-emocionalnoj osnovi (anksioznost, depresija itd.), ali i emocionalni poremećaje koji se manifestiraju na fizičkom tijelu, npr. poremećaj 4. čakre / anksioznost, bol u trbuhu / abdominalni tlak / gastritis / šećerna bolest tipa 2.